Politerno > Україна і світ > Позбутися долара: радник Путіна розповів, як зупинити США

Позбутися долара: радник Путіна розповів, як зупинити США

  • 21 Квітня, 2017
  • 1735 Переглядів
  • 0

Американська агресивність в світі пояснюється прагненням США зберегти гегемонію. Сполучені штати вже програли економічне лідерство Китаю, і тепер розв’язали гібридну війну з усім світом.

Про це заявив радник президента РФ Сергій Глазьєв в інтерв’ю ТАСС.

Сергій Глазьєв зазначив: “Крім військової кийки, інших способів змусити всіх користуватися доларом у США немає. Тому вони ведуть гібридну війну з усім світом для того, щоб скидати на інші країни тягар своїх боргів, утримувати всіх в доларі і послаблювати ті території, які вони не контролюють”.

Антиросійська істерія і наростаюча русофобія, на думку економіста – це довгостроковий фактор, пов’язаний зі специфічними інтересами американської пануючої еліти, чию волю зараз виконує чинний президент Дональд Трамп.

Глазьєв також зазначає, що в разі зміни глобального лідера завжди починає розгортатися контроль над периферією.

Він переконаний, що: “За часів Першої та Другої світової війни провокатором виступала Англія, щоб зберегти світове лідерство, зараз Америка робить те ж саме. Трамп є виразником цих інтересів”.

Щоб військовій могутності США настав кінець, Росії та Китаю необхідно повністю позбутися від доларової залежності, вважає економіст.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE