Politerno > Україна і світ > Ляшко – Холодницькому: Оприлюдни докази мого збагачення або подай у відставку (Відео)

Ляшко – Холодницькому: Оприлюдни докази мого збагачення або подай у відставку (Відео)

  • 25 Квітня, 2017
  • 1683 Переглядів
  • 0

Лідер радикалів зазначив, що Холодницькому потрібно представити докази, що підтверджують його провину.

Глава «Радикальної партії» Олег Ляшко, стосовно якого САП порушила кримінальну справу за фактом незаконного збагачення, вирішив негайно відреагувати, поставивши керівнику відомства Назару Холодницькому ультиматум

Про це повідомляє Allnews.

Як зазначив народний обранець, для відкриття кримінального провадження потрібен факт вчинення протиправного діяння. Лідер радикалів зазначив, що Холодницькаомупотрібно представити докази, що підтверджують його провину.

Якщо ж глава САП не зможе оприлюднити докази, які стали підставою для порушення справи, то він повинен подати у відставку і повідомити про те, хто саме вирішив дискредитувати його – український лідер Петро Порошенко, команда «грузинських реформаторів» або американська влада.

Про це парламентарій написав в соцмережі Facebook: “Прийшов зранку на допит у НАБУ.

Усі провадження ГПУ і САП проти мене і моєї команди – помста Президента за нашу позицію. Чомусь проти Порошенка справи не порушують, хоча в інтернеті про нього стільки публікацій, що за них вже й розстріляти можна було, а не тільки провадження відкрити.

А як тільки ми починаємо критикувати владу, нас починають тягати на допити. Хай тягають! Я впевнений, що жодна з цих справ нічим не закінчиться, бо жодних правопорушень ми не вчиняли. А розовощокий Холодницький, який незаконно отримав з рук Порошенка звання генерала, рано чи пізно буде відповідати за виконання політичних замовлень. І замовники – теж. Вони у мене бліді будуть!”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE