Politerno > Україна і світ > Насіров: Мені підкинули картату ковдру і забрали останні гроші

Насіров: Мені підкинули картату ковдру і забрали останні гроші

  • 26 Квітня, 2017
  • 1630 Переглядів
  • 0

У середу, 26 квітня, в Солом’янському районному суді проходить засідання щодо продовження запобіжного заходу відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Судове засідання про обрання запобіжного заходу для Романа Насірова вестиме скандально відома Вікторія Кицюк, через яку ледь не звільнили двох патрульних поліцейських. Про це інформує ТСН.

Повідомляється, що суддя Олександр Бобровник, який мав вести справу Насірова, захворів. При цьому підсудний був категорично проти, щоб його судив Бобровник, а от відносно Кицюк він не може нічого сказати. Нагадаємо, що суддя Кицюк була затримана 24 лютого за неправильне паркування.

Згодом у мережі розгорівся скандал — одні користувачі, в тому числі і керівник департаменту патрульної поліції Євген Жуков, підтримували поліцейських, інші — в основному колеги Кицюк — затриману суддю.

Вікторія Кицюк

Накінець 20 березня стало відомо, що двом поліцейським винесено сувору догану за їхні дії щодо Кицюк.

Перед початком судового засідання Насіров поскаржився журналістам, що під час обшуку у нього вдома детективи Національного антикорупційного бюро України вилучили останні гроші і тепер його дружині не за що жити.

Варто відзначити, що в середу, 19 квітня, Апеляційний суд Києва зняв арешт з частини майна Насірова, проте його паспорта залишилися зберігатися в НАБУ.

“Є рішення суду про те, щоб повернути (мені, – ред.) частину майна, але вона так і не була повернута”, – скаржиться відсторонений глава ДФС.

За його словами, не дивлячись на те, що сума вилучених в ході обшуку НАБУ грошей і не велика, але без них його дружина залишилася без засобів для існування.

“Мене безпідставно посадили за ґрати, а у дружини забрали всі кошти. А як жити? Є сім’я, є діти, ось як жити?” – сумує Насіров.

Крім того, екс-глава ДФС поскаржився, що НАБУ також вилучило і не віддає його годинник.

“Не дуже дорогий годинник. Навіщо їм годинник? Як це стосується справи?” – заявив він.

У той же час Насіров прокоментував ситуацію зі знаменитою картатою ковдрою. Екс-глава ДФС переконаний, що ковдру йому підкинули, передає Укрінформ.

“Ковдру мені підкинули. Я цього не говорив, поки ми не досліджували цей факт”, – підкреслив Насіров.

Він повідомив, що співробітники НАБУ забрали його незаконно з лікарні. Потім, за словами Насірова, його “возили по місту в незрозумілій машині, з якимись незрозумілими людьми, які точно не були медиками”.

“Саме тоді і з’явилася ця знаменита ковдра”, – додав Насіров.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE