Politerno > Україна і світ > Головний радикал висказав підозру щодо прозорості конфіскації $ 1,5 млрд “оточення Януковича”

Головний радикал висказав підозру щодо прозорості конфіскації $ 1,5 млрд “оточення Януковича”

  • 30 Квітня, 2017
  • 1307 Переглядів
  • 0

Лідер парламентської фракції “Радикальна партія” Олег Ляшко різко прокоментував інформацію про конфіскацію $ 1,5 млрд “оточення Януковича”.

Про це пише видання РИА Новости

Як раніше повідомлялося суд конфіскував в держбюджет $ 1,5 млрд, які заарештовані на рахунках оточення побіжного екс-президента Віктора Януковича, про це заявили генеральний прокурор Юрій Луценко і секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов на спільному брифінгу в п’ятницю.

Ляшко заявив, що хоче ознайомитися з рішенням суду і висловив підозру в непрозорості конфіскації. Крім цього, нардеп різко прокоментував механізм повернення коштів екс-президента Віктора Януковича та його оточення до держбюджету.

“Для чого тоді ламали в парламенті комедію з прийняттям законопроекту про спецконфіскаціі, якщо це можна було зробити через суд? Знаючи Порошенко і Луценко, підозрюю, що тут щось не чисто”, – написав Ляшко на своїй сторінці в Facebook.

Як заявив прем’єр Володимир Гройсман, конфісковані кошти повинні піти на соціальні потреби. На його думку, пріоритетом використання цих грошей буде посилення боєздатності української армії.

Також ці кошти повинні піти на відновлення доріг, будівництво та ремонт шкіл і лікарень та інші соціальні потреби. У той же час він зазначив, що остаточне рішення про розподіл коштів буде прийнято після узгодження з парламентом.

Читайте також: Луценко каже, що перерахування 1,5 млрд доларів Януковича закінчилося

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE