Politerno > Україна і світ > Україна отримала безвіз не завдяки, а всупереч барижній влади – Тимошенко

Україна отримала безвіз не завдяки, а всупереч барижній влади – Тимошенко

  • 12 Травня, 2017
  • 1627 Переглядів
  • 0

Надання безвізового режиму для України – це заслуга не влади, а нашого народу.

Так лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу “ZIK” прокоментувала рішення Ради Європейського Союзу, який затвердив законодавчу пропозицію про скасування короткострокових віз для громадян України.

“Насправді я вітаю Україну з тим, що ми крок за кроком повертаємося до наших європейських коренів, повертаємося додому! І це – фундаментальний стратегічний крок, який ми з вами отримали завдяки відданості українського народу. Але головне зараз – в своєму домі навести порядок “, – зазначила лідер “Батьківщини”.

Тимошенко переконана, що надання безвізового режиму “це заслуга виключно героїчного українського народу, борця з окупацією”.

“Жодна влада за весь час не має до цієї перемоги ніякого відношення. Навпаки, ми повинні були б отримати безвізовий режим як мінімум на рік раніше. Але не отримували його тому, що корупція у вищих ешелонах влади не дозволяла дати нам такий безвізовий режим” , – підкреслила нардеп.

Вона нагадала, що для отримання безвіза з боку Європи “висувалися вимоги про припинення корупції, називалися прізвища”, але на жаль, в Україні до цього досі не прислухалися.

“І сьогодні українському народу дали безвіз попри те, що робить корупційна влада”, – висловила своє переконання Тимошенко.

Вона також висловила жаль з приводу того, що скористатися безвізовим режимом для подорожей до Європи можуть дуже мало українців.

“Український народ доведений до такої межі, що ми увійшли в десятку найбідніших країн світу – це нонсенс для європейської країни! Це означає, що навіть тим вистражданим безвізом, який ми отримали, може скористатися максимум 10-15% людей в Україні, і це показують соціологічні дослідження “, – обурено резюмувала Тимошенко.

Читайте також: Юлія Тимошенко: майже все НАЗК сформоване Яценюком (Відео) та Юлія Тимошенко: Чому усю спиртову галузь продавати можна, а “Рошен” – ні? (Відео)

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE