Politerno > Україна і світ > Дмитро Ярош прокоментував стрілянину у Кам’янському за участю свого охоронця

Дмитро Ярош прокоментував стрілянину у Кам’янському за участю свого охоронця

  • 17 Травня, 2017
  • 1400 Переглядів
  • 0

Народний депутат Дмитро Ярош прокоментував конфлікт у Кам’янському, який закінчився стріляниною.

У себе у Facebook Ярош підтвердив, що до інциденту дійсно причетний його охоронець:

Ну, що ж… Коли емоції трошки вляглись та є більш-менш об’єктивна інформація, можна зробити короткий коментар.

• Михайло – не просто мій охоронець, а бойовий побратим, який пройшов Майдан та по-сьогодні бере активну участь в боях російсько-української війни. Під час бойових зіткнень поводив себе героїчно та був прикладом для друзів.

• Участь у війні – не індульгенція, що звільняє від всіх гріхів. Конкретні інструкції як себе поводити, відзначаючи свій День народження він мав і їх порушив. За що буде нести заслужене покарання. Тиснути на досудове слідство і суд, кричати про “зраду” і “політичні переслідування добровольців” не буду. Від правоохоронців вимагав і вимагаю людського ставлення до всіх, без виключення громадян. Юридична і медична допомога Михайлові надається всебічна.

• Людей прошу з розумінням поставитися до цієї ситуації. На війні ідентифікація “свій-чужий”, поняття “справедливо-несправедливо”, “правда-брехня” сильно загострюються. Хлопці тримаються роками, а потім в один момент зриваються і наслідки є поганими. Ми не шукаємо жалості, просто просимо про розуміння.

• “Вати” і “колорадів”, на жаль, в нашому суспільстві досить. І в той час, коли одні зі зброєю в руках захищають свою Батьківщину, інші вільготно почувають себе в тилу, ненавидячи Україну та Воїнів. Це особливо проявилося під час подій у Дніпрі 9 травня, та на побутовому рівні в Кам’янському. Висновок один – будь-яка колоборація з Російським агресором має каратися. Бажано державними правоохоронними структурами. Коли ж ці органи не працюють – громадянами. Це наш національний і конституційний обов’язок.

• Показовим є, що в тій інформаційній істерії, яку розгорнули навколо вищезгаданого конфлікту перед ведуть кремлівські ЗМІ, антидержавне бандформування “Опоблок” та їх різношерсті прихильники. Це добре, бо знов таки ж, вороги України самі себе проявляють. Порадив хлопцям з СБУ зайнятись відстеженням коментарів у мережі. Наші аналітики побачили багато цікавих нюансів.

• Звертаюсь до українських журналістів. Серед вас є багато патріотів і професіоналів, які своєю працею довели, що для вас журналістська діяльність не є тільки зароблянням “бабла”, але й проявом своєї національної і громадянської позиції. Переконаний, що без вас не було б Майдану і цю війну ми вже давно програли б. Шаную і дякую вам! Але є й категорія журналістів, які не заслуговують на повагу, а є “шакалами”. Хай це буде на їх совісті. Бог бачить все…

• “Опоблок” та їх всілякі поплічники, не опозиція, а путінські повії, колаборанти і вороги України. Їх перебування в органах представницької та виконавчої влади – ганьба для нашої Держави. З цим питанням українцям прийдеться рано чи пізно розібратися.

• Про себе. З початку агресії Росії проти нашої Держави, всі свої сили віддаю захисту України від зовнішньої агресії. Все інше: політична діяльність, громадська і медійна активність тощо – для мене великого значення не мають. Все інше: засоби для досягнення мети: перемоги над віковічним ворогом і звільнення окупованих районів Донецької та Луганської областей і українського Криму. Заради цього живу…

Читайте також: Відео початку стрілянини в Кам’янському за участю “охорони Яроша”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE