Politerno > Україна і світ > “Геній” Манафорт за мільйон доларів провів оппоблок в Раду – Bloomberg

“Геній” Манафорт за мільйон доларів провів оппоблок в Раду – Bloomberg

  • 23 Травня, 2017
  • 1430 Переглядів
  • 0

Радник Віктора Януковича Пол Манафорт співпрацював з “Опозиційним блоком” і за один мільйон доларів допоміг політсилі пройти в парламент.

Про це пише сьогодні агентство Bloomberg.

“Через кілька місяців після анексії Криму Росією Манафорт повернувся в Україну, щоб на парламентських виборах 2014 року консультувати проросійську політсилу, відому зараз як “Опозиційний блок”…

Нестор Шуфрич, один з лідерів партії, каже, що Манафорт підштовхнув їх до того, щоб виступати проти НАТО і стати голосом російських на сході. Шуфрич вважав, що у них немає шансів, але вони отримали майже 10 відсотків і 29 місць.

Манафорт особисто схвалював список кандидатів … Результати виборів святкувалися в київському офісі Манафорта”, – пише видання.

Видання наводить слова Шуфрича про те, що партія заплатила Манафорту близько мільйона доларів. “Інвестиції в Манафорта окупилися. Він геній”, – цитує Bloomberg нардепа.

Нагадаємо, рік тому політконсультант Пол Манафорт очолював виборчий штаб тоді ще кандидата в президенти США Дональда Трампа.

Після оприлюднення записів “амбарної книги”, де були знайдені позначки про виплату Манафорту понад 12 мільйонів доларів готівкою в період з 2007 по 2012 рік, Трамп змінив керівника свого виборчого штабу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE