Politerno > Олександр Башта > Гройсман прилетів перевіряти як кладуть асфальт на 301 км – хіба це рівень прем’єр міністра держави?

Гройсман прилетів перевіряти як кладуть асфальт на 301 км – хіба це рівень прем’єр міністра держави?

  • 30 Травня, 2017
  • 2694 Переглядів
  • 0

Сьогодні до Тернопільщини на цілому новенькому літаку, з своєю світою та купою журналістів зі столиці, завітав пан Гройсман, це той що працює прем’єром міністрів у пана Порошенко в Києві.

Звісно, що прем’єр міністрів має відвідувати регіони, це його обов’язок цікавитись їх життям, можливо навіть зустрічатись з місцевою владою самоврядування, виконавчою владою, щоб почути від них якусь інформацію, самому щось сказати, чи навіть порадити …

Але на цей раз пан прем’єр Гройсман прилетів перевіряти як на 301 км. кладуть асфальт на наших дорогах.

А що власне петрить в ремонті доріг пан Гройсман ?

Хіба це рівень прем’єр міністра держави?, дивитись, як вантажівка скидає асфальт в бункер асфальтовкладальної машини, а катки закатують асфальт в дорогу ? Нагадаю читачам, що перед тим, здається в лютому, пан прем’єр Гройсман теж прилітав на відкриття якогось відділення в лікарні та в тролейбусі покататись.

Хочу зауважити, що ні пан Гройсман, ні пан Порошенко під час своїх вояжів до Тернопільщини вже три роки “чомусь” вперто не хочуть зустрічатись з обраною владою місцевого самоврядування Тернопільської обласної ради, міської ради, районних рад.

Чому? Фахівці безпеки кажуть, що через побоювання столичних чиновників у можливих провокаціях з боку депутатів, яких обрали жителі Тернопільщини. І чомусь вказують в мою сторону …

З повагою, О Башта, депутат Тернопільської обл. ради.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE