Politerno > Тернопільщина > Тернопільська журналістка звернулась до заступника міського голови щодо його заяви в поліцію на Сороколіта

Тернопільська журналістка звернулась до заступника міського голови щодо його заяви в поліцію на Сороколіта

  • 31 Травня, 2017
  • 1997 Переглядів
  • 0

#Увага! Багато іронії та сарказму#

Ура, панове! Сьогодні відбулась знакова подія! Заступник міського голови Тернополя Іван Хімейчук написав заяву до поліції, аби ті перевірили, можливі, корупційні дії директора комунального підприємства ТМР «Тернопіль Інтеравіа», по сумісництву депутата (і свого тезки) Іван Сороколіт.

Мене, як журналіста, такий хід подій безмежно втішив. Позаяк, на жаль, при міськраді дії кілька КП, які вже давно слід ретельно перевірити на усіх рівнях (поліція, прокуратура і т.д.) Воно відверто паплюжать ім’я не лише міськради, а й Сергія Надала, що взагалі є недопустимо!

Зокрема мова йде про “Підприємство матеріально-технічного забезпечення”, “Масив”, “Тернопільбудінвестзамовник”, та КЖЕМ “Сонячне”.

Ці чотири «збиткові красені» майорять уже не одною кримінальною справою, а об’єднує їх усіх одне спільне провадження щодо «земельних інвестугод», в результаті яких міський бюджет недорахував майже 10 млн. грн.
(Передісторію чит. за посиланням: http://nashigroshi.org/…/politsiya-vzhe-pivtora-roky-rozsl…/).

Так от. Шановний Іван Хімейчук! Ви розпочали, на правду, важливу роботу! Думаю, що «Тернопіль Інтеравіа» потрапило «під роздачу» першим випадково (за ним проваджень не було), щоб сплутати всім карти і врешті зайнятися отими чотирма, дійсно, скандальними КП. Тим паче, що шукати докази корупційних дій навіть не треба, Вам достатньо просто звернутися у поліцію, щоб вони пришвидшили розслідування уже наявних кримінальних проваджень.

Думаю, що в об’єктивному розслідуванні будуть зацікавлені усі: як журналісти-активісти, так і депутати. Чи не так?

І взагалі, чого нам обмежуватися!? Пропоную провести повний, публічний аудит усіх комунальних підприємств ТМР! Я навіть готова долучитися на громадських засадах. Думаю, і інші мої колеги зголосяться!

Іван Хімейчук, Ви, головне, не зупиняйтеся на одному КП, бо ж тернополяни будуть вимушені думати, що Ви займаєтесь «кіллерством». Але ж це не так? Ви ж за справедливість!?

P. S. Мушу Вас, п.Хімейчук, також і застерегти. Більшість тих фірм, яким КП надавали земельні ділянки в рамках інвестиційних угод, належать Юрію Пилипчуку – однокласнику Сергія Надала. Та це, швидше за все, неймовірний збіг! Хай він Вас не лякає та не зупиняє на шляху до встановлення справедливості і викриття корупціонерів! Разом ми сила!

Тетяна Колесник

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE