Politerno > Україна і світ > Окуєва розповіла як відстрілювалась і що був другий кілер з вибухівкою (Відео)

Окуєва розповіла як відстрілювалась і що був другий кілер з вибухівкою (Відео)

  • 2 Червня, 2017
  • 1702 Переглядів
  • 0

Дружина важко пораненого кілером в Києві 1 червня Адама Осмаєва Аміна Окуєва, розповіла подробиці вчорашнього нападу кілера на неї і її чоловіка, Адама Осмаєва на столичному Подолі.

Про це вона розповіла Еспресо.TV.

“Це все було автоматично, просто як одна мить, почали стріляти, не по мені. Відразу ж я вихопила свій пістолет”, – розповіла вона.

Окуева також заявила, що вона завжди носить з собою кровоспинний препарат Celox, що допомогло їй надати першу медичну допомогу чоловікові.

При цьому, вона додала, що помітила тільки одне поранення у чоловіка.

За її словами, нападник виявився боягузом і після перших влучень закричав, що здається.

“Він послався на одного відомого в Україні журналіста, сказав, що йому порекомендували мене з “Шустер. Live”. Оскільки єдиний мій знайомий звідти – це Олексій Стукало, раніше він був гостьовим редактором, я написала йому смс і попросила підтвердити, і він все підтвердив. Потім були інтуїтивні моменти і підозри, я ще раз написала Олексію, щоб він пояснив, звідки вони знайомі “, – повідомила вона.

Згодом в інтерв’ю LB.ua Окуева розповіла, що на її чоловіка готувався ще один замах.

“У нас є інформація, що в Україні вже затримали людину з вибухівкою, яку він повинен був підкласти Адаму під машину”, – заявила вона.

Окуєва зазначила, що це однозначно спецоперація російських силовиків.

За словами Окуєвої, російське ФСБ і кадировці активно зайняті ліквідацією Осмаєва.

“Кадиров взагалі з розуму сходить. Він по сто тисяч кожному, мало не бомжу, дає, який погоджується “хоч щось зробити”, – розповіла вона.

Як повідомлялося, в четвер у Києві стався замах на учасників АТО, що служили в рядах батальйону поліції “Київ-2”, Осмаєва і Окуеву.

Пізніше стало відомо, що ЗМІ встановили, що людина, яка намагалася застрелити Адама Осмаєва, є кілером із прізвиськом “Дінго”, який вбив охоронця президента Чечні Рамзана Кадирова.

Заступник начальника СБУ в Києві та Київській області Павло Данюк, заявив, що у СБУ немає доказів причетності російських спецслужб до замаху на Адама Осмаєва і Аміну Окуеву.

Ляшко в минулому році особисто зустрічався з чоловіком, який стріляв в Адама Осмаєва, оскільки той представився німецьким журналістом. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат від фракції Радикальної парті і Ігор Мосійчук.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE