Politerno > Україна і світ > Публічного допиту Порошенка, Яценюка, Турчинова, Луценка та Парубія в суді проти Януковича не буде, – Матіос

Публічного допиту Порошенка, Яценюка, Турчинова, Луценка та Парубія в суді проти Януковича не буде, – Матіос

  • 2 Червня, 2017
  • 1487 Переглядів
  • 0

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос (фото – РБК-Україна)

Яценюк, Парубій, Турчинов і інші представники нинішнього керівництва України в суді проти Януковича будуть допитуватися без публічної трансляції.

Про це в інтерв’ю РБК-Україна заявив головний військовий прокурор України А. Матіос.

Зокрема, він заявив: “єдине, про що скажу, про перелік свідків, які озвучували прокурори. Свідків будуть допитувати у відкритому судовому засіданні, але без публічної трансляції, оскільки, згідно з усіма кодексам, не може свідок слухати свідчення іншого свідка”.

Варто зазначити, що рішення про надання публічності судовому процесу приймає тільки суд, в даному випадку Оболонський суд м.Києва. Однак головний військовий прокурор А. Матіос уже визначив в якому режимі будуть слухатися високопоставлені свідки.

Нагадаємо, у своєму недавньому зверненні до українських громадян екс-президент В. Янукович заявив, що готовий брати участь в судовому допиті Порошенка, Турчинова, Яценюка, Луценка, Парубія та інших учасників подій початку 2014 року, і що питання для них у нього вже готові.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE