Politerno > Україна і світ > Громада Кривого Рогу зібрала понад 40 тисяч підписів за відкликання 11 депутатів міськради

Громада Кривого Рогу зібрала понад 40 тисяч підписів за відкликання 11 депутатів міськради

  • 3 Червня, 2017
  • 1638 Переглядів
  • 0

Криворізька ТВК узагальнила підсумки збору підписів за відкликання 11 депутатів та звернулася до представників ВО “Батьківщина” і “Радикальної партії Олега Ляшка”, за списками яких депутати пройшли до міськради.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook організаторів збору підписів за відкликання депутатів.

“Криворізька ТВК провела засідання і проголосувала за постанови, якими узагальнила підсумки збору підписів на підтримку пропозиції про відкликання 11 депутатів. ТВК звернулася до вищих керівних органів ВО “Батьківщина” і “Радикальної партії Олега Ляшка”, за списками яких ці депутати потрапили до міськради”, – йдеться у повідомленні.

У квітні у Кривому Розі розпочався збір підписів за відкликання одразу 11 депутатів міської ради.

Збір проводили жителі міста за підтримки представників політичних партій “Укроп”, Самопоміч, Блок Петра Порошенка, Сила людей, Батьківщина, Радикальна партія.

За словами ініціаторів збору підписів, ці депутати ще на початку каденції були виключені зі своїх партій та фракцій “як такі, що не відстоюють їхні принципи та ідеали”, а впродовж року після виборів голосували синхронно з “Опозиційним блоком”.

Пізніше ініціатори повідомили, що зібрали загалом 45 тисяч підписів і передали їх до ТВК.

3 травня, попри опломбовані двері, з приміщення ТВК, розташованого в будівлі міськради, яке добре охороняється, зникли аркуші з підписами виборців за відкликання депутатів міської ради. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Наприкінці травня ТВК зібралась на засідання, але тоді не змогла ухвалити рішення ні щодо відкликання 11 депутатів міськради, ні щодо припинення ініціативи щодо відкликання.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE