Politerno > Україна і світ > Миколаївські ЗМІ повідомили, що Сенкевич втік від поліцейських через вікно

Миколаївські ЗМІ повідомили, що Сенкевич втік від поліцейських через вікно

  • 14 Червня, 2017
  • 1443 Переглядів
  • 0

Міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич втік від поліції через балкон свого кабінету.

Про це повідомляє миколаївське видання НикВести з посиланням на співробітників міськвиконкому в кабінеті №303.

 За інформацією видання в середу вранці з Києва до Миколаєва прибула група з 5 співробітників Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

В приймальні мера працівникам поліції повідомили, що Олександр Сенкевич зможе з ними зустрітися лише о 16:00.

За даними видання, щоб уникнути зустрічі з правоохоронцями, Сенкевич переліз через вікно зі свого кабінету на балкон лівого крила мерії Миколаєва, таким чином опинившись в кабінеті, де зараз розташований Департамент енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій, після чого покинув будівлю Миколаївської міської ради.

За інформацією співрозмовника НикВести, в цей же час біля лівого крила мерії був помічений автомобіль охорони голови облдержадміністрації Олексія Савченка, куди і міг сісти Олександр Сенкевич.

За інформацією джерела НікВесті в Миколаївській облгосадмніістрації, станом на 13:00 мер Миколаєва Олександр Сенкевич перебував у кабінеті голови ОДА Олексія Савченка.

Заступник голови прес-служби Нацполіції Микола Гулевич підтвердив “Українській правді” інформацію про те, що Сенкевичу повинні були вручити протокол.

“Дійсно колеги з Департаменту захисту економіки поїхали до Миколаєва, щоб скласти протокол про вчинення корупційного правопорушення, але з певних причин цього не сталося”, – сказав Гулевич.

Він не зміг відповісти на питання, чи вискочив Сенкевич через вікно.

Він також уточнив, що протокол проти Сенкевича складено за частиною 1 статті 172-7 КУпАП – порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

В УП повідомили, що намагаються додзвонитися до самого Сенкевича, але він поки не бере слухавку.

Згодом стало відомо, що миколаївському міському голові Олександру Сенкевичу таки вручили протокол про скоєння адмінпорушення, пов’язаного із корупцією.

Протокол Сенкевичу вручили правоохоронці о 16-15 в малому залі міськради в присутності представників засобів масової інформації, а також кількох депутатів міської ради.
Як відомо, співробітники Департаменту захисту економіки Нацполіції угледіли правопорушення в тому, що він при голосуванні на сесії міськради від 24 листопада 2015 року про нарахування йому заробітної плати, не заявив про конфлікт інтересів.

При цьому, як пишуть НикВести, Сенкевич заявив, що не вважає себе винним в скоєнні адміністративного правопорушення, а також відмовився коментувати інформацію, що він переховувався через вікно від поліції в першій половині дня.

“Є питання, до апарату міськради, він повинен був мене підготувати. Це перша сесія, я не знав. Але я не виправдовуюсь. Була дія, я голосував… Я був готовий до цього протоколу, знав про нього”, – сказав Сенкевич.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE