Politerno > Україна і світ > Путін визнав, що Росія створила умови для анексії Криму

Путін визнав, що Росія створила умови для анексії Криму

  • 15 Червня, 2017
  • 1295 Переглядів
  • 0

Президент Російської Федерації Володимир Путін визнав, що створив умови для анексії Криму, зокрема зробив все, щоб на півострові було проведено “референдум”.

Відповідну заяву Путін зробив в інтерв’ю у новому фільмі американського режисера Олівера Стоуна, повідомляє Inforesist

“Так, ми створили умови, щоб люди могли прийти на вибори. У нас не було там ніяких бойових дій, там ніхто не стріляв, ніхто нікого не вбивав”, – сказав Путін.

Путін зазначив, що жителі Криму “не хотіли жити під владою націоналістів”.

“Виникла загроза насильства з боку націоналістичних елементів щодо Криму, де 70% майже етнічних росіян. Або тих, хто вважає себе росіянами і російську мову для них рідною. Люди занепокоїлися, перш за все, про свою безпеку”, – додав Путін.

15 листопада 2016 року, після того, як в щорічному звіті попереднього розслідування прокурор Гаазького суду Фату Бенсуда прирівняв анексію Криму до міжнародного військового конфлікту між Росією і Україною, в Нью-Йорку Генасамблея ООН схвалила резолюцію “Ситуація з правами людини в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь (Україна)”.

Вперше на такому високому рівні Росія названа “державою-окупантом”, а Крим і Севастополь – “тимчасово окупованими територіями”.

Анонс фільму Олівера Стоуна “Інтерв’ю з Путіним”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE