Politerno > Україна і світ > Лідера ОУН Коханівського зробили рекламою для гей-параду

Лідера ОУН Коханівського зробили рекламою для гей-параду

  • 16 Червня, 2017
  • 1778 Переглядів
  • 0

Поки в поліції готуються до провокацій під час вже ставшим традиційним для Києва Маршу рівності, піар-технологи теж не дрімають.

Наприклад, по Києву розвісили бігборди з зображенням лідера ОУН Миколи Коханівського та його побратима з радикальної організації “Чорний комітет” Богдана Тицького в обнімку, зі словами підтримки на адресу майбутнього гей-параду.

Лідер “Чорного комітету” підозрює в цій провокації співробітників СБУ і каже, що подібне вже було під час відомої до Майдану Врадіївської ходи.

Як пише Тицький: “Сьогодні в Києві з’явилися ось такі борди. Ще сітілайти та наклейки в метро. Ну що я можу сказати, працювати в фотошопі автори цього малюнка явно не вміють. Це мені нагадало, як перед Майданом поширювалися листівки, де я “продав Врадіївський ходу”. Потім були відповідні графіті. Зауважу, що графіті і листівки тоді теж були жахливої ​​якості. Як потім стало відомо, тоді цим займалися СБУшники. Очевидно, що ніякого відношення до анонсованого прайду я немаю. Але це фото збережу і напишу пару грантів”.

Сам Коханівський і Тицький позиціонують себе як гомофоби, а їх колеги-радикали неодноразово влаштовували провокації і провокували бійки під час минулих гей-парадів.

Раніше повідомлялось, що парад ЛГБТ в Києві в цьому році будуть охороняти 6 тисяч поліцейських, а “Правий сектор” має намір блокувати київський марш за права ЛГБТ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE