Politerno > Україна і світ > Порошенко та Макрон поговорили про вищу ефективнсть “нормандського формату”

Порошенко та Макрон поговорили про вищу ефективнсть “нормандського формату”

  • 26 Червня, 2017
  • 1710 Переглядів
  • 0

Президент України Петро Порошенко та президент Франції Еммануель Макрон домовилися провести консультації з метою підвищення ефективності можливих зустрічей у “нормандському форматі” і підготувати проекти важливих рішень.

Про це заявив у понеділок Президент України Петро Порошенко на спільному брифінгу з президентом Франції Еммануелем Макроном у Парижі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Левова частина наших переговорів була присвячена ситуації на сході нашої держави, протидії російській агресії проти суверенної незалежної України і ситуації в Криму. Можу наголосити, що ми дуже ретельно обговорили всі обставини, визначили тактику наших дій на подальші кілька тижнів. Ми домовилися провести консультації і узгодити позицію, щоб підвищити ефективність можливих зустрічей у “нормандському форматі””, – сказав український президент.

Він додав, що нам не потрібні багатогодинні переговори, повинні бути якісно підготовлені документи, схвалення яких має нарешті принести мир на багатостраждальну українську землю.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE