Politerno > Тернопільщина > Що спільного у Садового з Надалом? (Інфографіка)

Що спільного у Садового з Надалом? (Інфографіка)

  • 27 Червня, 2017
  • 2018 Переглядів
  • 0

Тернопільський міський голова Сергій Надал ще у 2010 та 2013 роках обіцяв побудувати полігон для рідких відходів (2013 р.) та сміттєсортувальну лінію (2010 р.). Однак жодна з цих обіцянок на даний час не виконана.

Політичний портал “Слово і діло” склав рейниг обіцянок міських голів обласних центрів щодо вирішення сміттєвої проблеми.

За даними аналітиків порталу, мери понад половини обласних центрів України давали ті чи інші обіцянки щодо утилізації сміття.

Безумовним чемпіоном за кількістю таких обіцянок був саме Садовий. Ще з 2006 року він обіцяє місцевим жителям вирішити проблему Грибовицького сміттєвого полігону, проте з того часу він вже провалив свою датовану 2011 роком обіцянку раз і назавжди ліквідувати звалище в Грибовичах.

Далі в рейтингу мерів з провальними “сміттєвими” обіцянками йдуть міські голови Полтави Олександр Мамай та Тернополя Сергій Надал.

Достеменно відомо, що саме сміттєва проблема привела Сергія Надала в мерське крісло. А сміттєсортувльну лінію за 2 млн. грн., яка до цього часу не працює, купила обласна рада у період, коли більшість у ній формували “свободівці”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE