Politerno > Україна і світ > Команда Авакова готується до будь-яких сценаріїв, в тому числі і до захоплення влади, – Лещенко (Відео)

Команда Авакова готується до будь-яких сценаріїв, в тому числі і до захоплення влади, – Лещенко (Відео)

  • 29 Червня, 2017
  • 2117 Переглядів
  • 0

Арсеній Аваков збирає потуги і готується до будь-яких сценаріїв. Одне відомо точно – покидати уряд міністр внутрішніх справ наміру не иає. Він посилює позицію в Кабміні, зібравши навколо себе цілу корпорацію.

Про це в ефірі політичного ток-шоу “Інша Україна” з Михайлом Саакашвілі на телеканалі ZIK сказав нардеп Сергій Лещенко.

“Команда Арсенія Авакова готується до будь-яких сценаріїв, в тому числі й до захоплення влади. Сам міністр внутрішніх справ готується стати другим прем’єр-міністром. Бо не секрет, що без візи Авакова уряд рішення не приймає. Крім того, він є “смотрящим” над міністрами, які працюють від “Народного Фронту”, – говорить гість програми.

Корпорація Арсенія Авакова включає у себе безліч відомих кадрів, додає Сергій Лещенко.

“Це і Антон Геращенко, який в теле- чи радіоефірах все про всіх знає. Крім того, він і жертва невдалих замахів. Зорян Шкіряк також входить до команди. Він веде більш публічну діяльність. Крім цього, Аваков має силовий підрозділ. Це Ілля Кива, Євген Дейдей – обоє були судимі”, – розповідає нардеп.

Один із найважливіших підрозділів Арсенія Авакова в уряді – бізнесовий, підкреслює гість програми.

“Є такий бізнесмен і політик, як Ігор Котвіцький. Він нещодавно отримав родовища літієвих руд в Україні. Ймовірно, у цьому посприяв Аваков. Поза тим, з ним співпрацює і кримінальний авторитет Саша Браслєт”, – додає Сергій Лещенко.

Це напівкримінальне угрупування Арсенія Авакова функціонує в Україні на офіційному рівні. Воно готове до прямих дій, в тому числі і у владі, зазначає нардеп.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE