Politerno > Україна і світ > Ліквідатори банків в Україні отримують до 740 тисяч гривень на рік

Ліквідатори банків в Україні отримують до 740 тисяч гривень на рік

  • 30 Червня, 2017
  • 1799 Переглядів
  • 0

Середня зарплата ліквідаторів неплатоспроможних банків в 2016 році склала близько 700 тис. грн на рік (58 300 в місяць).

Про це говорять дані порталу Декларації.

Так, сума виплат уповноваженим на ліквідацію коливається в залежності від кількості банків, які вони ліквідували протягом року, а також терміну перебування на посаді ліквідатора в певному банку.

Згідно з цифрами в декларації, найбільше в 2016 році заробив Владислав Кадиров, який з жовтня 2015 року керує ліквідацією “Дельта Банку” – близько 1,2 млн грн.

У лютому-березні 2017 року його місячна зарплата становила понад 100 тис. грн, за що він був змушений подавати додаткові декларації про суттєві зміни в майновому стані.

Ліквідатор “Артем-банку” і “Актив-банку” Андрій Шевченко заробив за рік 805 тис. грн.

Його колега Андрій Матвієнко, який займається ліквідацією відразу шести банків, за минулий рік заробив 765 тис. грн.

Найменше серед ліквідаторів в 2016 році заробили ліквідатор банку “Фінанси та Кредит” Владислав Валендюк – 265 тис. грн і ліквідатор “Михайлівського” Володимир Гриценко – 108 тис. грн.

Ліквідатор декількох банків Фонду гарантування вкладів Юлія Приходько, яку недавно зловили на хабарі в $ 5 млн, в минулому році заробила 742 тис. грн.

Як відомо, Фонд гарантування вкладів почав ліквідацію “Вектор Банку”. Раніше ми писали, що після затримання з $ 5 млн. Ліквідатора банку, силовики почали масово розкривати банківські комірки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE