Politerno > Україна і світ > ГПУ проводить розслідування щодо деяких міністрів уряду Гройсмана, – Луценко (Відео)

ГПУ проводить розслідування щодо деяких міністрів уряду Гройсмана, – Луценко (Відео)

  • 3 Липня, 2017
  • 1345 Переглядів
  • 0

Генеральна прокуратура України проводить розслідування відносно окремих міністрів чинного уряду

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко в інтерв’ю “5 каналу”, передає ТСН.

Генеральна прокуратура країни підготувала матеріали, що дозволяють зняти недоторканність з шістьох депутатів Верховної Ради.

Луценко додав, що вони “пройшли з якоїсь партійною квотою коаліційного уряду”.

При цьому Луценко не став називати жодного прізвища чиновників, які цікаві слідству.

За твердженням Луценка, всі представлення, які зараз вже знаходяться в парламенті, підкріплені законно зібраними доказами: аудіозаписами, відео та показами очевидців.

“У нас зібрано досить свідчень для того, щоб запевнити неупереджених депутатів в необхідності зняття недоторканності і продовження досудового слідства”, – оголосив Луценко. Все це буде супроводжуватися демонстрацією аудіозаписів, відеозаписів, документів.

“Я не можу виключити як нових представлень по народним обранцям, так і по діючим міністрам”. На думку першого заступника голови комітету з завданнь регламенту і організаційної роботи ВР Павла Пинзеника, їх питання Верховна Рада може встигнути розглянути ще до канікул.

В кінці червня Луценко попросив Верховну Раду зняти депутатську недоторканність з шістьох парламентаріїв – Андрія Лозового, Олеся Довгого, Євгенія Дейдея, Борислава Розенблата, Максима Полякова та Михайла Добкіна, – щоб потім залучити їх до кримінальної відповідальності. Як оголосив Пинзеник, подання на Добкіна регламентний комітет може розглянути роботи в пленарному режимі 10-14 липня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE