Politerno > Тернопільщина > В Тернопільській міськраді заговорили про “таємну” сесію 6 липня

В Тернопільській міськраді заговорили про “таємну” сесію 6 липня

  • 4 Липня, 2017
  • 1886 Переглядів
  • 0

Як повідомляє депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула, у стінах міськради заговорили про проведення сесії 6 липня. Але організовується вона “цілком таємно”, без офіційного оприлюднення та повідомлення більшості депутатів.

Про це депутата написав на своїй сторінціу Facebook:

“Замість скликати сесію як годиться, за 10 днів до її проведення, та оприлюднити заздалегідь порядок денний, мер, схоже, пішов іншим шляхом: готує позачергову сесію. Коли її скличе? Судячи з розсилки депутатам, можлива дата – 6 липня. Офіційно поки не повідомляли. Скільки питань? Майже дві сотні. Чи є мутні? Так, є! І з голосу ще будуть добавлятися. Для чого маневри? Бо, певно, є голоси провести любе-голубе“.

Як повідомлялось, після двох невдалих спроб сесія таки відбулась. Фракції “Самопоміч” та БПП 26 червня з’явились на засідання без екс-“свободівців” Сороколіта, Турського та Навроцького.

Як відомо, 2 червня Сергій Надал провів сесію міської ради за відсутності кворуму. Опозиціонери одразу ж називати її незаконною. І справді, як йдеться в роз’ясненні Інституту держави і права ім. В. М. Корецького Національної академії наук України, мало бути мінімум 22 депутати. Також, Асоціація міст України підтвердила неправочинність сесії Тернопільської міської ради, яка відбулась 2 червня. Наразі справа щодо законності її проведення перебуває в суді.   

Читайте також: Сесія неповноважна але компроміс знайдено – висновки вчорашнього засідання міськради

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE