Politerno > Україна і світ > ГПУ готує нове подання на зняття недоторканності з депутата Мосійчука — Луценко

ГПУ готує нове подання на зняття недоторканності з депутата Мосійчука — Луценко

  • 7 Липня, 2017
  • 1355 Переглядів
  • 0

Генеральна прокуратура України проводить додаткову перевірку для повторного внесення подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата від фракції “Радикальна партія Олега Ляшка” Ігоря Мосійчука.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко, передає “РБК-Україна“.

“Слідство перевіряє інші дії, які можуть служити для розширення подання (на зняття недоторканності з депутата Мосійчука). Якщо це підтвердиться, то, думаю, що за літній сезон ми завершимо перевірку, або в тому ж викладі, або в розширеному подання надійде до Верховної Ради”, — зазначив Луценко.

За його словами, справа готова до повторного внесення до парламенту.

“У нас є ще один епізод, який ми хотіли б дорозслідувати і внести на розгляд депутатів”, — додав глава ГПУ.

Зазначимо, що також Луценко обіцяє подання на зняття недоторканності з депутата Вілкула за звинуваченням у несплаті податків. Також у ГПУ заявили, що є достатньо підстав для зняття недоторканності з депутата Бакуліна.

Нагадаємо, 17 вересня 2015 року у Верховній Раді показали відеозаписи, зроблені прихованою камерою. На них Мосійчук з невідомими особами веде розмову про суму у 100 тисяч грн та винагороду в кілька тисяч доларів за вирішення питань з державними органами. Заслухавши доповідь з цього приводу генпрокурора Шокіна, Рада надала дозвіл на арешт Ігоря Мосійчука.

Сам Мосійчук стверджував, що відео змонтоване, а фрази вирвані з контексту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE