Politerno > Україна і світ > Соболєв: Поки люди обирають різний непотріб, цей непотріб керуватиме країною (Відео)

Соболєв: Поки люди обирають різний непотріб, цей непотріб керуватиме країною (Відео)

  • 7 Липня, 2017
  • 1841 Переглядів
  • 0

Треба навчитися виштовхувати у політику і вибирати принципових людей. Це буде справжнє рішення, бо допоки люди обирають різний непотріб, цей непотріб керуватиме країною.

Про це на телеканалі ZIK заявив Єгор Соболєв, народний депутат України (“Самопоміч”).

На думку гостя програми, саме від народних обранців залежить, скільки із їхніх шести колег, щодо яких ГПУ скерувала подання, опиняться у суді. А ще – від суспільства, адже якщо люди наступного тижня прийдуть під стіни ВРУ та нагадають депутатам, що їх обирали не для того, щоб вони відстоювали інтереси один одного, а саме інтереси громадян України.

“Тоді, я впевнений, 226 голосів буде”, – вважає Єгор Соболєв.

“Це вже не перший спротив і кругова порука, яку ми долаємо у цьому парламенті”, – зазначив депутат та нагадав про зняття депутатської недоторканності із Вадима Новинського та Сергія Клюєва, що відбувалося із “великими боями”. Проте обранець вважає, що суспільству під силу цей спротив здолати.

Гість програми вважає, що найбільшою трагедію є те, що таких, як Добкіна, Клюєва, Розенблата, Довгого, яких сьогодні підозрюють антикорупційні органи, до парламенту обрали люди.

“І це найстрашніше знання, яке нам усім треба усвідомити. Хтось – за гречку, хтось не подумав, передивився політичної реклами. Одних викинемо, отримаємо інших. Дві революції так закінчилися. Тому це не таке просте завдання. Треба притягати їх до відповідальності, треба знімати із них недоторканність, і ми з вами маємо цього домогтися наступного тижня, і це буде руйнувати кругову поруку. Але по-справжньому треба навчитися виштовхувати у політику і вибирати принципових людей. Це буде справжнє рішення”, – вважає Єгор Соболєв.

Депутат зауважив, що “поки люди обирають різний непотріб, цей непотріб керуватиме країною”.

Єгор Соболєв наголошує, що управління державою – дуже складна річ, і до цього процесу має долучатися кожен громадянин.

“І будемо чесними, у нас, українців, управління нашою державою жодного разу по-хорошому не виходило. Ми можемо апелювати, що в часи Київської Русі ми були успішною європейською державою, але після цього нам нема чим похвалитися як державникам”, – вважає Єгор Соболєв.

Депутат переконаний, що нам слід навчитися розрізняти, хто що робить, а для цього слід звертати увагу на дві речі – декларації та голосування.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE