Politerno > Україна і світ > Новим прес-секретарем Білого дому стала Сара Хакабі Сандерс

Новим прес-секретарем Білого дому стала Сара Хакабі Сандерс

  • 21 Липня, 2017
  • 2266 Переглядів
  • 0

Новим прес-секретарем Білого дому після відходу у відставку Шона Спайсера призначена Сара Хакабі Сандерс.

Про це повідомляє Fox News.

Про призначення заступника офіційного представника адміністрації президента на нову посаду стало відомо на прес-конференції.

Перед цим Сандерс вийшла до журналістів і оголосила, що новим главою департаменту з комунікацій Білого дому призначений фінансист Ентоні Скарамуччі.

Саме Скарамуччі і оголосив про перехід Сандерс на посаду прес-секретаря адміністрації президента.

І Сандерс, і Скарамуччі відзначили, що цінують заслуги Спайсера на посаді, і побажали йому удачі.

Раніше повідомлялось, що Шон Спайсер подав у відставку з поста прес-секретаря Білого дому через нового начальника. Також головний піарщик президента Трампа Майкл Дубке подав у відставку.

Відзначимо, що директор з комунікацій в апараті Білого дому зазвичай курує всю публічну інформаційно-пропагандистську політику адміністрації президента США.

До травня 2016 року цей пост займав Майкл Дубке, який раніше очолював компанію Crossroads Media, що справляла послуги в області консультування і політичної реклами представникам Республіканської партії США, від якої, в свою чергу, і балотувався в президенти Дональд Трамп.

До Дубке на зазначеній посаді працювала колишня прес-секретар Держдепартаменту США Джен Псакі.

Фінансист Скарамуччі влітку 2016 року ввійшов в штаб Трампа і допомагав йому залучати кошти на потреби його передвиборної кампанії. До цього він підтримував інших республіканців, які претендували на президентське крісло.

У січні поточного року ЗМІ повідомили, що Трамп має намір призначити Скарамуччі, який працював в минулому в інвестиційному банку Goldman Sachs, своїм радником із взаємодії між адміністрацією та бізнесом в апараті Білого дому, проте цього так і не відбулося.

У січні 2017 Скарамуччі взяв участь у Всесвітньому економічному форумі.

Він значився в списку виступаючих як член перехідної команди Трампа, який в той час ще не був президентом США.

На форумі Скарамуччі заявив, що антиросійські санкції, введені адміністрацією Барака Обами, як відповідні дії Москви, були не найкращим рішенням, тому Росії і США слід сісти за стіл переговорів, щоб виробити альтернативу.

Він зазначив, що санкції мали зворотний ефект і швидше згуртували народ РФ навколо свого президента.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE