Politerno > Україна і світ > Стрілянина у Дніпрі. Загинули бійці АТО (Відео)

Стрілянина у Дніпрі. Загинули бійці АТО (Відео)

  • 25 Липня, 2017
  • 1393 Переглядів
  • 0

У понеділок, 24 липня, на проспекті Гагаріна в Дніпрі сталася перестрілка. Постраждали семеро людей, двоє з них – бійці АТО – померли

Внаслідок численних пострілів з автоматичної зброї ввечері був тяжко поранений відомий у Дніпрі адвокат, воїн-доброволець та захисник постраждалих у сутичках 9 травня ветеранів АТО Едмонд Саакян. Про це повідомляє видання “Дніпроград“.

Інший присутній, ветеран АТО Олексій Вагнер, який служив разом з Саакяном у 20 окремому батальйоні 93 мотопіхотної бригади. Олексій був постраждалим під час нападу тітушок під керівництвом нардепа Вілкула 9 травня – загинув на місці від кульового поранення в голову.

Саме його інтереси в провадженні проти організаторів та учасників заворушень представляє Едмонд Саакян.

Водночас отримав тяжкі поранення і помер по дорозі в лікарню Максим Іващук (“Щука”), колишній боєць 11-го мотопіхотного батальйону 59-ї бригади.

Як повідомлялося раніше, сьогодні близько 19:50 біля кафе “Дом” по пр. Гагаріна, 92 в Шевченківському районі міста Дніпро невідомі з автоматичної зброї спричинили вогнепальні поранення п’ятьом особам, які доставлені до лікарні ім. Мечникова при цьому  одну особу вбито на місці.

Після цього зловмисники зникли з місця скоєння злочину на автомобілі Субару Трибека чорного кольору д.з. АЕ0022ВМ. За деякий час четверо нападників на авто Тойота білого кольору приїхали до лікарні Мечникова за медичною допомогою, де і були затримані.

З метою розшуку та затримання решти зловмисників по Дніпропетровській області введений оперативний план “Сирена”.

Як повідомляють свідки, поранений в живіт Саакян та його побратим встигли зробити кілька пострілів у відповідь і поранити чотирьох нападників.

Зараз біля палати інтенсивної хірургії лікарні імені Мечникова, куди доставили Саакяна, чергують його побратими. За словами лікарів, після хірургічного втаручання стан пораненого стабілізовано, його життю ніщо не загрожує.

Депутат міської ради Кривого Рогу Микола Колесник підтвердив загибель і поранення бійців АТО.

“З приводу стрілянини в Центрі Дніпра. Не було ніяких “обоюдних” разборок озброєних угрупувань. З машини вийшло тіло і відстрілялось з автомата по АТОшніках, потім сіло в автівку та поїхало геть.

Знаю точно що загинув хлопець з 20-ки, та важко поранили Эдмонда Саакяна, теж з 20-ки”, – написав він у Facebook.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE