Politerno > Тернопільщина > Голова ГО “Скеля” Андрій Об’єщик подає в суд на Степана Барну (Відео)

Голова ГО “Скеля” Андрій Об’єщик подає в суд на Степана Барну (Відео)

  • 3 Серпня, 2017
  • 3977 Переглядів
  • 0

Учора, 2 серпня, під час сесії Тернопільської облради громадський, активіст Андрій Об’єщик заявив, що має намір подати до суду на очільника Тернопільської ОДА Степана Барну за наклеп.

Йдеться про ситуацію, що склалась під час спілкування активістів з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, коли він відвідував Тернопільщину.

Директор ГО “Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля” Андрій Об’єщик звернувся з досить компроментуючою владу області інформацію про її бездіяльність, щодо розкрадання коштів при ремонті об’єктів.

Як повідомлялось, Степан Барна у відповідь звинуватив активістів у рекеті.

Під час сесії, громадські активісти мали розмову з керівником облдержадміністрації. Просили надати конкретні факти рекетирства.

Натомість керівник ОДА не зумів їм відповісти звідки у нього такі дані. У відповідь активісти відмовилися потиснути простягнуту руку губернатора.

Також стало відомо, що Андрій Об’єщик звернувся до керівництва тернопільських правоохоронних органів з проханням надати інформацію про вказані порушення закону.

Про це повідомило видання “Про все“.

Аналогічна справа у суді зараз розглядається між активістами та начальником управління капітального будівництва Кузяком.

Як відомо, чиновник заявив у ЗМІ, що Об’єщик вимагав кошти. Згодом правоохоронці встановили недостовірність цих даних.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE