Politerno > Тернопільщина > Тернопільські активісти протистоять незаконній торгівлі азербайджанців на Шептицького (Фото)

Тернопільські активісти протистоять незаконній торгівлі азербайджанців на Шептицького (Фото)

  • 3 Серпня, 2017
  • 2541 Переглядів
  • 0

Вже протягом двох років у Тернополі на вулиці Шептицького, на повороті до центрального ринку з об’їзної, відбувається протистояння громадськості з азербайджанськими торгівцями кавунами. Та ані поліція, ані муніципальна поліція вирішувати питання незаконної торгівлі не збираються. Мерія теж мовчить.

Як стало відомо “Політерно”, проблема полягає у тім, що азербайджанці паркують свої фури з кавунами на проїжджій частині і розгортають торгівлю на придорожніх газонах. Та влада міста, разом з поліцією, жодним чином на це не реагують.

Активісти Тернопільського обласного відокремленого підрозділу ГО “Ідея Нації” стверджують, що азербайджанці “порішали” свої питання на усіх рівнях. Адже, коли викликають поліцію, ті приїжджають і “переводять стрілки” на муніципалів, ті, в свою чергу, стверджують, що питання повинен вирішувати Лінійний відділ ГУНП. Ну а там запускають процес по колу.

Голова Тернопільського обласного відокремленого підрозділу ГО «Ідея нації» Олексій Станько стверджує, що питання азербайджанців вирішує особисто начальник обласного розшуку. Також він каже, що неодноразово звертався де Сергія Надала з проханням розібратись у проблемі, адже коли питання стосується тернополян – то для них закон і постійні наїзди поліції, коли ж це стосується “щедрих” азербайджанців – хоч на голову вилазь.

Існує у представників ГО ініціатива й щодо розформування мунціпальної поліції, котра “взагалі незрозуміло чим займається”. З цього приводу активісти вже підготували необхідне звернення.

На сьогоднішній день стало відомо, що активісти “Ідея нації” подали на експертизу зразки кавунів заїзжих торгівців, продовжуть вони апелювати і до влади Тернополя в лиці Сергія Надала.

Тож чим закінчиться протистояння і чи відреагує, врешті решт, влада міста на це тривале свавілля, побачимо власними очима.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE