Politerno > Україна і світ > Київ заблокує проросійські канали на Донбасі

Київ заблокує проросійські канали на Донбасі

  • 4 Серпня, 2017
  • 1418 Переглядів
  • 0

Олександр Турчинов оголосив про створення першої установки інформаційної протидії

Уздовж лінії розмежування на Донбасі будуть встановлені системи блокування проросійських телеканалів і радіостанцій. Про це в Покровську Донецької області заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, повідомляє 06239.com.ua.

“В Покровську створена перша дослідна установка комплексної системи інформаційної протидії, яка дозволяє повністю блокувати проросійські теле- і радіоканали і в той же час дуже добре приймати всі українські. Зараз ми перевірили її роботу – працює дуже якісно. Через кілька місяців вона буде встановлена ​​уздовж всієї лінії розмежування”, – заявив Турчинов.

У свою чергу прес-центр штабу АТО повідомляє, що в приміщенні міськради Покровська присутнім було продемонстровано “унікальна сучасна методика придушення телевізійного мовлення з непідконтрольних українській владі територій Донецької і Луганської областей розробленої однією з провідних українських компаній”.

Стверджується, що дана методика дозволяє ефективно створювати перешкоди в трансляції до 10 каналів ворожого мовлення одночасно.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE