Politerno > Україна і світ > 2 військових загинули і 5 поранено в результаті виходу з ладу озброєння ЗСУ

2 військових загинули і 5 поранено в результаті виходу з ладу озброєння ЗСУ

  • 8 Серпня, 2017
  • 1419 Переглядів
  • 0

Внаслідок того, що одне з озброєнь ЗСУ вийшло з ладу, загинули двоє українських військових і пятеро отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Луганському напрямку, бойовики били із мінометів калібру 82 міліметри по наших позиціях неподалік Троїцького. А в районі Новозванівки бандити використовували гранатомети і великокаліберні кулемети.

Близько 4 ранку, незаконні збройні формування розпочали обстріл українських укріплень неподалік Мар’їнки. У відповідь сили АТО накрили противника щільним вогнем. В ході цього протистояння одне з наших озброєнь вийшло з ладу та розірвалось. Внаслідок цього трагічного інциденту 2 українських військових загинули, 5 – дістали поранення”, – сказано у повідомленні.

В той же час, БМП бойовиків відстрілялось по опорних пунктах сил АТО на підступах до Чермалика, що на Приморському напрямку.

“Варто додати, що у випадку активізації агресії ворога із систематичним застосуванням важкого озброєння, що призводить до втрат серед українських бійців, керівництво АТО залишає за собою право на підведення до лінії розмежування та застосування нашої важкої техніки та артилерії. За потреби Збройні Сили України готові не лише зберегти визначену мирними угодами лінію розмежування, а й примусити ворога дотримуватись виконання першого та другого пункту Мінських угод”, – сказано у повідомленні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE