Politerno > Україна і світ > Рішення у справі проти Тимошенко було очевидним, – Власенко про позов Антона Геращенка (Відео)

Рішення у справі проти Тимошенко було очевидним, – Власенко про позов Антона Геращенка (Відео)

  • 9 Серпня, 2017
  • 1442 Переглядів
  • 0

Суд, розглянувши всі матеріали відмовив пану Антону у задоволенні його вимог, що для мене було очевидним з самого початку.

Про це на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Сергій Власенко, коментуючи рішення суду щодо позову Антона Геращенка проти Юлії Тимошенко.

Власенко пояснив, що пан Геращенко пішов до суду, аби спростувати заяву, що він колись співпрацював з екс-мером Харкова Геннадієм Кернесом.

“Суд, розглянувши всі матеріали відмовив пану Антону у задоволенні його вимог, що для мене було очевидним з самого початку”, – заявив Власенко.

Політик додав, що для нього, як для людини із двадцятирічним досвідом представництва в судах, було зрозуміло, що позов Антона Геращенка проти Юлії Тимошенко був неперспективним.

“Я до речі про це говорив пану Антону. Але насправді, Антон Геращенко дозволяє собі речі, які за моє довге політичне життя не дозволяв собі ніхто. Зокрема, Геращенко дозволяє собі публікувати якісь уривки з матеріалів кримінальних справ, Геращенко дозволяє собі публікувати відео з відеореєстраторів поліції, що є абсолютно неприпустимим. Очевидно, що Геращенко має доступ до кримінальних справ, але на це ніхто не реагує і чомусь, це вважається нормальним”, – дивується Власенко.

Гість програми додає, що замість професійної роботи правоохоронних органів ми постійно маємо політичні шоу.

“А от щоразу, коли доходить до якихось реальних результатів, то реальними результатами оцінки роботи таких, як Атон Геращенко, як правоохоронна система є відмова Інтерполу у розшуку Януковича та зняття з санкційного списку Януковича і компанії”,– зауважив Сергій Власенко.

Нагадаємо, сьогодні Подільський районний суд міста Києва відмовив народному депутату Антону Геращенку у задоволенні його позову проти лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко.

Антон Геращенко пояснив свої судові претензії до Тимошенко і пообіцяв апеляцію

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE