Politerno > Україна і світ > Андрій Сенченко: У нашій країні є паралельні податкові системи (Відео)

Андрій Сенченко: У нашій країні є паралельні податкові системи (Відео)

  • 11 Серпня, 2017
  • 1478 Переглядів
  • 0

У нашій країні є паралельні умовно податкові системи, які дозволяють владі та їхнім партнерам-олігархам із кишені кожного українського громадянина красти кошти.

Про це в ефірі програми на телеканалі ZIK заявив Андрій Сенченко, голова громадського руху “Сила права”, народний депутат України попередніх скликань.

“На жаль, у нашій країні є паралельні умовно податкові системи. Перша – яка збирає кошти у бюджет країни. Це наші кошти, ми за них наймаємо владу, але вони на це мають інші погляди. Вони вважають, що це їхні кошти, коли вони їх отримали у бюджет і далі йде саме розкрадання. Але є паралельні системи, які дозволяють владі та їхнім партнерам-олігархам із кишені кожного українського громадянина красти кошти”, – заявив гість програми.

Андрій Сенченко пояснив, що це робиться через економічно необгрунтовані тарифи на газ, тепло, водопостачання та водовідведення, енергозабезпечення тощо.

“Це дуже кримінальне середовище”, – додав гість програми.

Для того, щоб побороти таку ситуацію, вважає Андрій Сенченко, потрібна політична воля, проте її нині немає.

“Зараз є воля заробляти, а, на мій погляд, красти. Воля для цього є з першого дня. Більш того, я стверджую, що це було такою головною силою ще процесу передвиборчого, коли ця людина, яка може кимось вважається Президентом нашої країни, коли вона йшла на вибори, вона йшла грабувати країну.

Не захищати, не повертати Крим, не повертати Донбас, не відвойовувати наші землі. Вона йшла заробляти гроші, а на мій погляд, просто красти. Тому ми з вами сьогодні маємо такий тягар, такі тарифи. У людей не вистачає коштів на те, щоб вижити”, – наголосив гість програми.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE