Politerno > Україна і світ > Експерт розповів про новий піар-хід Реви

Експерт розповів про новий піар-хід Реви

  • 19 Серпня, 2017
  • 1575 Переглядів
  • 0

Заяви про виплати компенсації зекономленої субсидії – це піар-хід від міністра соціальної політики Андрія Реви

Про це в коментарі ГолосUA повідомив експерт з соціальних питань Андрій Павловський.

“Уряд зобов’язався провести монетизацію субсидій, але замість цього відбулася підміна понять і профанація. Адже монетизація – це повна видача субсидій одержувачам соціальної допомоги.

Якщо людині вдалося заощадити, то їй в якості бонусу повинні були надати монетизацію. Але Кабмін пішов шляхом підміни понять і заявив, що буде монетизувати не всю суму субсидії, а тільки залишки.

Але все питання, якими будуть ці залишки. Після того, як уряд в півтора рази зменшив норми споживання енергоносіїв на людину, то заощадити буде дуже складно. Якщо раніше на українця припадало 6 кубів газу, то зараз 4. Точно так же на електрику та гарячу воду.

Влада ставить людей в такі умови, що економити практично неможливо ні фізіологічно, ні технологічно”, – сказав А. Павловський.

Він зазначив, що заяви про виплати компенсації зекономленої субсидії – профанація.

“Ніякої монетизації не буде. Це всього лише піар від Реви”, – резюмував А. Павловський.

Нагадаємо, міністр соціальної політики України Андрій Рева повідомив, що виплата компенсації зекономленої житлової субсидії почнеться в кінці жовтня – початку листопада.

“Ми розраховуємо, що ця виплата буде відбуватися в кінці жовтня – початку листопада”, – сказав міністр в ході селекторної наради з питань підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери та інфраструктури до осінньо-зимового періоду 2017 / 2018 року і забезпечення його стабільного проходження, говорячи про виплату компенсації суми зекономленої субсидії, в Миколаєві в четвер.

За його словами, виплата почнеться приблизно з початком опалювального сезону.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE