Politerno > Україна і світ > Їдемо зустрічати Саакашвілі: Беремо з собою намети, їжу і біометричний паспорт

Їдемо зустрічати Саакашвілі: Беремо з собою намети, їжу і біометричний паспорт

  • 19 Серпня, 2017
  • 2885 Переглядів
  • 0

Соратники екс-голови Одеської області Михайла Саакашвілі грунтовно готуються до його зустрічі 10 вересня. Створено спеціальний штаб, почала працювати “гаряча лінія”, оператори якої координують небайдужих українців щодо організаційних моментів зустрічі.

КП в Україні” додзвонилася на “гарячу лінію” і дізналася, як збираються зустрічати Саакашвілі.

– Якщо ви хочете стати учасником зустрічі Михайла Саакашвілі, то чекаємо вас о 10.00 10 вересня біля пункту пропуску “Краковець”. Це 40 кілометрів від Львова, – повідомила нам оператор “гарячої лінії”.

Як з’ясувалося, добиратися до “Краковця” доведеться самостійно або ж можна зв’язатися з регіональним представництвом “Руху нових сил” і вони посприяють в груповій поїздці.

– Що з собою брати? Беріть з собою каремат, спальник, їжу, питво, змінний (теплий одяг) – не відомо, скільки доведеться чекати Михайла Саакашвілі. Ми повинні бути готові до різних варіантів: його можуть пропустити за годину, а можуть і кілька днів не пускати, – сказала оператор. – З урахуванням того, що зустріч буде проходити в 30-кілометровій прикордонній зоні, обов’язково потрібно мати при собі документи: хоча б внутрішній український паспорт, але краще закордонний (ідеально – з польською візою) або біометричний.

В “штабі по поверненню Саакашвілі в Україну” особливо підкреслили, що акція носить мирний характер, тому категорично не можна проносити з собою: алкоголь, наркотичні засоби, холодну, травматичну та вогнепальну зброю.

16 серпня колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі заявив, що планує повернутися в Україну вже 10 вересня. За його словами, він перетне кордон з боку Польщі, в пункті пропуску “Краковець”.

– Не дивлячись на фіктивний указ президента Петра Порошенка про позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства, у Михайла Ніколозовича предостатньо юридичних підстав перетинати державний кордон. Все буде в рамках закону, – запевнив “КП в Україні” соратник Саакашвілі, народний депутат Юрій Дерев’янко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE