Politerno > Україна і світ > Ахметов перевів свої шахти в ОРДЛО на дистанційне управління так само, як президент – кондитерську фабрику в РФ – Небоженко

Ахметов перевів свої шахти в ОРДЛО на дистанційне управління так само, як президент – кондитерську фабрику в РФ – Небоженко

  • 19 Серпня, 2017
  • 1409 Переглядів
  • 0

Український бізнесмен Рінат Ахметов пішов на “націоналізацію” своїх шахт на окупованих територіях Донбасу, щоб залишитися в зоні європейської легальності. При необхідності він запросто міг би перешкодити цьому.

Про це заявив у коментарі виданню “ГОРДОН” політолог, директор соціологічної служби “Український барометр” Віктор Небоженко.

“В одній із країн світу є президент-олігарх, який має цукеркову фабрику в країні-агресорі, яка напала на нього. Це президент України Петро Порошенко. Він каже, що з фабрикою попрощався і ніякого стосунку до неї не має. Ахметов перевів свої шахти в ОРДЛО на дистанційне управління так само, як президент – кондитерську фабрику в РФ.

Щоб залишитися в зоні європейської легальності, Ахметов заявляє, що нічого не може зробити з шахтами, які “націоналізували” сепаратисти. Не вірте цьому. Людина 25 років йшла до успіху. Та він за ці шахти розбереться з будь-ким! Швидше за все, мова йде про зміну власника лише “на папері”, – зазначив експерт.

Напередодні терористи “ЛНР” запровадили тимчасову адміністрацію на трьох підприємствах Ахметова. Серед них ПАТ “Краснодонвугілля”, ТОВ “ДТЕК Ровенькиантрацит” і ТОВ “ДТЕК Свердловантрацит”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE