Politerno > Тернопільщина > “Буря в стакані” або як Головко продовжує Богомола “гойдати”

“Буря в стакані” або як Головко продовжує Богомола “гойдати”

  • 21 Серпня, 2017
  • 2092 Переглядів
  • 0

Народного депутата України Михайла Головка вкрай обурила відповідь міністра МВС Арсена Авакова, що його звернення до міністра буде розглянуто в строки передбачені Законом України.

Такий висновок можна зробити із оприлюдненого поста на сторінці нардепа у Facebook із прикріпленим документом та гнівним коментарем.

Отже, народним депутатам на чолі з представником Тернопільщини Михайлом Головком, котрі, свого часу, звертались до вищого керівництва МВС із проханням передати справу щодо вбивства Ірини Мукоїди із Вишнівця до іншої області, у відомстсві дали відповідь, що розглянуть інформацію викладену у зверненні, а про результати опрацювання повідомлять у порядку відповідної статті.

“У звичній манері відписок Міністр МВС Аваков проігнорував колективне звернення нардепів щодо передачі розслідування вбивства Ірини Мукоїд в іншу область. 36 народних депутатів просили передати розслідування в іншу область, а Аваков відповідає що розслідування ведеться. Не дивно, що після таких дій у народу немає довіри до правоохоронної системи”, – пише нардеп у соціальній мережі.

Редакція Політерно ознайомилась із документом-відповіддю міністра і жодної “манери” та “відписки” у ньому не знайшла. Ми далекі від того, аби оправдувати міністра Авакова, тим більше, бути адвокатами старої міліції під новою вивіскою. Та й контент нашого сайту аж ніяк не вказує на прихильність до міністра Авакова й ввіреного йому відомства. Але ж надісланий лист є звичним у діловодстві документом, у якому народного депутата повідомляють, що його звернення взяте до розгляду і відповідь буде надана у строки згідно відповідної статті.

На наш погляд нардеп Головко намагається «розігнати бурю в стакані», що лишній раз підтверджує його особисту, або ж партійну, «свободівську», зацікавленість у тому, щоб дискредитувати начальника обласної поліції Олександра Богомола та “прибрати” його з посади, про що ми вже писали у публікації: Скандальній “криміналістці” з СТБ підіграють тернопільські “свободівці”?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE