Politerno > Україна і світ > Підняття тарифів по формулі “Роттердам+” було вигідне Ахметову і його бізнес-партнерам, зокрема Порошенкові

Підняття тарифів по формулі “Роттердам+” було вигідне Ахметову і його бізнес-партнерам, зокрема Порошенкові

  • 21 Серпня, 2017
  • 1439 Переглядів
  • 0

Порошенко і Ахметов є партнерами по бізнесу. Раніше Ахметов працював з Януковичем, зараз доїть довірливих українців через Порошенко ділячись прибутком 50:50

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Ігор Луценко.

“НАБУ намагається показати, що хоча б щось розслідує з найбільших корупційних схем в країні. Такою можливо є “Ротердам+”. Але це імітація діяльності. Згадаємо обшуки у Нацбанку. Де їхні результати?

Просто треба було проспонсорувати Ріната Леонідовича. За своїм задумом формула “Ротердам+” правильна. Слід було прописати механізм: або заборонити купівлю вугілля з окупованих Росією територій, або оподатковувати надприбуток з операції. Щоб він йшов в державу.

Важко уявити, що НАБУ зможе довести корупцію в цій ситуації. Бо треба знаходити письмові вказівки. Наприклад, Порошенка Вовку чи ще комусь на користь Ахметова. Цього всього немає. Інакше з корупцією не вийде боротися.

Справа затихне. Порошенко “в долі” з Ахметовим, мають спільний енергетичний бізнес. Вони є бізнес-партнерами, це все почалося з першого півріччя роботи президента.

Раніше партнером Ахметова був Янукович, тепер Порошенко”, – сказав Луценко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE