Politerno > Україна і світ > З’явився доказ присутності Петра Димінського на місці ДТП (Відео)

З’явився доказ присутності Петра Димінського на місці ДТП (Відео)

  • 21 Серпня, 2017
  • 1643 Переглядів
  • 0

Поліція отримала підстави офіційно допитати львівського бізнесмена

З’явилося відео перших хвилин після аварії за участю кортежу Петра Димінського у якій загинула 31-річна Наталія Тріла.

У розпорядженні ZAXID.NET потрапив відеозапис резонансної ДТП, яка сталася у п’ятницю, 18 серпня, на трасі Львів-Краковець. Запис зробили очевидці аварії.

На відео видно джип Lexus з кортежу Петра Димінського у якому їздить його охорона. Також на місці події видно сивого чоловіка у білій сорочці дуже схожого на 62-річного Петра Димінського.

Згодом чоловік у білій сорочці сідає у позашляховик Lexus, що був у кортежі разом з Mercedes S 65 AMG, який і зіткнувся з Opel Astra.

Раніше у поліції заявляли, що слідчі не знайшли свідків, які б бачили на місці події Петра Димінського, а відтак не було підстав, щоб провести його допит на предмет ушкоджень.

Нагадаємо, смертельна ДТП трапилася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10. За попередніми висновками, автомобіль Opel Astra, за кермом якого була 31-річна мешканка села Ямельня, повертав з траси у село, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG, що йшов на обгін по зустрічній смузі всупереч дорожній розмітці. Молода жінка загинула на місці ДТП.

Галицький районний суд у суботу, 19 серпня, обрав запобіжний захід Андрію Борщу – охоронцю бізнесмена Петра Димінського, за підозрою в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула жінка. Його помістили під варту на два місяці без права внесення застави.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE