Politerno > Україна і світ > Гройсман розпочав війну проти Порошенка

Гройсман розпочав війну проти Порошенка

  • 30 Серпня, 2017
  • 1480 Переглядів
  • 0

Стало відомо, хто в українській владі має намір  поборотися з президентом України

Експерти відзначають, вже на початку осені начанется піар-бій між президентом і Володимиром Гройсманом. У той же час, в АП займаються “створенням” нової партії влади.

Як повідомляють джерела в обізнаних колах, Володимиру Гройсману готують нову комунікаційну стратегію.

“З команди “пішли” колишніх політтехнологів, з якими співпрацював прем’єр: Сергія Тарана і Тараса Березовця. Зараз йде набір нових – під штат вже виділені бюджети”, – повідомляє джерело.

Експерти пояснюють, що “пробний шар” від нової команди можна побачити в останніх постах Гройсмана в соцмережах, а також в прогулянці з екс-прем’єром Арсенієм Яценюком.

“Це лише спроба, пізніше почнуться удари по Петру Порошенку, в яких зацікавлена ​​і частина його оточення, яка втомилася жити в напрузі, побоюючись дощу з представлень на депутатів від частково підконтрольного Порошенку НАБУ”, – пояснює джерело.

Також вони сходяться на думці, що в зв’язку з прийдешнім переформатуванням вищих ешалонів влади, Гройсмана незабаром можуть замінити на главу РНБО Олександра Турчинова.

“Гра Гройсмана – дотиснути президента, щоб отримати квоту в новому політпроекті. Сам він не любить складнощів, плюс дуже ощадливий, щоб фінансувати великий проект”, – вважає нардеп Сергій Каплін.

Повідомляється, що головну роль у новій “партії влади” приготували для генпрокурора Юрія Луценка та секретаря Радбезу Турчинова.

На противагу першому союзу, альянс Гройсман – Яценюк буде послаблюватися Банковою. Експерти впевнені, що в хід підуть всі методи – від блокування в Раді ініціатив Гройсмана, не погоджених з Порошенком, до кримінальних справ.

Також останнім часом споширюється інформація про об’єднання Авакова з Тимошенко.

Однак експерти поки не можуть сказати, до чого це призведе.

Джерело: Politeka

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE