Politerno > Україна і світ > Гриценко про політичні союзи. Ми ведемо непрості переговори про об’єднання (Відео)

Гриценко про політичні союзи. Ми ведемо непрості переговори про об’єднання (Відео)

  • 5 Вересня, 2017
  • 1315 Переглядів
  • 0

Лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко заявив, що його партія веде непрості переговори про об’єднання з новими демократичними силами.

Про це він сказав в ефірі програми “Vox populi” на телеканалі ZIK.

“Наша партія двічі показала спроможність об’єднуватися і зараз це показує третій раз. Вперше це було з Батьківщиною, вдруге з “Демальянсом”, де ми включили її колишнього члена Віталія Шабуніна в першу п’ятірку. Коли об’єднуються політсили враховуються різні аспекти включаючи і ресурсні аспекти, бо вибори це гроші. Але це не головне. Зараз ми також беремо участь у процесі об’єднання. Це не прості переговори, але я гарантую, що я подвою зусилля, аби об’єднання нових демократичних сил відбулося. Якщо для цього треба познімати шапки Мономаха і амбіції, то ми до цього готові”, – зазначив політик.

За словами гостя програми, його партія веде переговори щонайменше з п’ятьма політсилами.

“Ми координуємо свої дії з “Рухом нових сил, “Демальянсом”, “Європейською партією України”, “Самопоміччю”, “Народним контролем” та іншими політичними партіями включаючи тих, які брали участь у переговорному процесі. Зараз одного із лідерів партій брутально викинули”, – сказав Анатолій Гриценко.

До слова, пан Гриценко заявив, що він приїде на кордон підтримати Саакашвілі.

“Я поїду на кордон зустрічати Михайла Саакашвілі. Вважаю обов’язком солідарно підтримати Михайла. Тут є прецедент грубого, нахабного і цинічного варіанту позбавлення громадянства – базового права людини. Навіть якщо Саакашвілі не вдасться заїхати і провести прозорий судовий процес. Ми ж знаємо, як діють суди і кому вони підконтрольні”, – зазначив пан Гриценко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE