Politerno > Україна і світ > Прем’єр Гройсман в прямому ефірі почув, як до його “реформ” ставляться прості українці (Відео)

Прем’єр Гройсман в прямому ефірі почув, як до його “реформ” ставляться прості українці (Відео)

  • 5 Вересня, 2017
  • 1853 Переглядів
  • 0

На початку червня цього року українці влаштували обструкцію прем’єр-міністру Гройсману і міністру Реві в прямому ефірі програми “Свобода слова” на телеканалі ICTV. Вчора ввечері на цій же програмі трапилося те ж саме, тільки на цей раз менше дісталося Реві, а більше самому Гройсману та віце-прем’єру Кубіву.

Про це пише відомий блогер Мішель Пророк.

Отже, Гройсман вчора прихопив з собою на зазначену передачу кілька членів Кабміну, і там вони знову взялися дружно розповідати про проведені ними “реформи”. Як і в той червневий раз.

Присутня в програмі сотня запрошених простих українців спокійно сприйняла лише виступ міністра освіти Гриневич (він був першим) і її розповіді про заплановані реформи в цій сфері.

Але коли після неї зайшла мова про “успіхи” української економіки, про які доповідали Кубів і Гройсман, вигуки невдоволення з аудиторії пролунали в перший раз.

Потім стався цілий вибух гучного обурення на слова Гройсмана про те, що він, як і обіцяв, підвищив мінімальну зарплату аж удвічі – до 3200 грн.

Потім під час передачі з лав “народної сотні” неодноразово лунали обурені вигуки. А ось аплодували вони – причому, дружно аплодували – лише одного разу.

Це сталося під час виступу головного редактора “Української правди” Севгіль Мусаєва-Боровик, яка заявила, що все що пролунали в програмі мови Гройсмана – це 100% -ий популізм, і що його уряду взагалі нічим похвалитися перед народом.

Зауважу також, що Гройсман вчора під час передачі П’ЯТЬ разів повторив одну й ту ж думку, лише кілька змінюючи кожного разу формулювання. Вона полягала в тому, що уряду заважають політики-популісти, які кричать про “зраду”, про “все пропало” і що “все погано”. Гройсман закликав таких політиків до об’єднання щодо реформ уряду, заявив, що не можна бути в опозиції до держави та інше бла-бла-бла.

Причому, в одному з таких заяв він допустив обмовку по-Фрейду.

Гройсман, зокрема, сказав, що деякі політики хочуть “знову загнати Україну в хаос”.

Давайте включимо в цьому місці елементарну логіку. Що міг мати на увазі прем’єр в даному випадку? Очевидно, що, раз вжито слово “знову”, значить мова йде про події під час останнього Майдану (Революції Переваги).

Але тепер зверніть увагу на конкретне формулювання – “загнати Україну в хаос”! Виходить, що, на думку Гройсмана, минулий Майдан був чимось дуже поганим, раз він говорить, що тоді “Україна загнали в хаос”. Чи не так?

Чи не Янукович і його банда тоді “загнали в хаос” Україну, а “політики-популісти”. І повстав проти бандитського режиму український народ …

Негарно вийшло …

Ну а моя думка, чому Гройсман аж п’ять разів закликав “опозиціонерів-популістів” до об’єднання – це страх! Страх нового Майдану …

Причому, зрозуміло, кого в першу чергу боїться нинішня влада. Це – Міхеїла Саакашвілі, який пообіцяв позбавити Україну від бариг і олігархів, а також Юлію Тимошенко – яка, регулярно лає нинішню барижно-олігархічну владу і, наприклад, вчора заявила, що такої трагедії, як при цій владі, Україна не переживала ніколи …

Повна відеоверсія програми

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE