Politerno > Україна і світ > У Вінницькій област правоохоронці затрималиі за хабар депутата партії Ляшка

У Вінницькій област правоохоронці затрималиі за хабар депутата партії Ляшка

  • 5 Вересня, 2017
  • 1385 Переглядів
  • 0

Правоохоронці затримали депутата Вінницької обласної ради від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Володимира Криська за підозрою в хабарництві.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

“5 вересня 2017 року слідчими управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів і процесуального керівництва прокуратури Вінницької області разом із працівниками управління Служби безпеки України у Вінницькій області в рамках розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу, викритий і затриманий голова комісії з питань охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки та раціонального використання надр Вінницької обласної ради”, – сказано в ньому.

Головою даної комісії є безпартійний Володимир Крисько – член фракції територіальної організації Радикальної партії.

“Депутат вимагав і одержав від заявника неправомірну вигоду в розмірі 3 тис. доларів за позитивні висновки зазначеної комісії, підготовку проекту рішення Вінницької обласної ради про надання узгодження Державній службі геології та надр України про продаж на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки однієї з ділянок піщаників у Ямпільському районі Вінницької області й включення її до переліку проектів рішень, внесених для розгляду на сесії обласної ради”, – сказано в повідомленні.

Проводяться слідчі дії, зокрема обшуки й допит свідків.

За інкримінований депутату кримінальний злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до 3 років і з конфіскацією майна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE