Politerno > Україна і світ > ЗМІ: Саакашвілі у Женеві зустрічався з Коломойським

ЗМІ: Саакашвілі у Женеві зустрічався з Коломойським

  • 8 Вересня, 2017
  • 1667 Переглядів
  • 0

Екс-президент Грузиї та колишній голова Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі 7 вересня у Женеві зустрічався з українським олігархом Ігорем Коломойським.

Про це УП повідомили джерела з оточення Коломойського.

З їхніх слів, зустріч відбулася в Женеві в готелі “Four seasons”.

“Прилетів, повечеряли. Сказав (Саакашвілі), що збирається йти (в Україну – ред.)”, – зазначив співрозмовник.

УП розраховує отримати коментар у речниці Саакашвілі.

27 липня президент Петро Порошенко позбавив Саакашвілі громадянства України.

Формальною підставою для припинення громадянства стало нібито приховування ним у 2015 році інформації про кримінальні справи проти нього у Грузії.

Як повідомило УП джерело в оточенні президента України, екс президент Грузиї та екс-голова одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі міг втратити громадянство через те, що під час заповнення відповідних документів не вказав інформації про судимості.

Згодом, міністерство юстиції України отримало запит від Головної прокуратури Грузії на арешт і видачу екс-президента Грузії, екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі.

Як повідомлялось, 27 народепів звернулись до голови Державної прикордонної служби Петра Цигикала та голови Державної міграційної служби Максима Соколюка з вимогою прибути 10 вересня в пункт пропуску Краковець, через який Міхеіл Саакашвілі планує повернутись в Україну.

В свою чергу, лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко повідомила, що 10 вересня поїде в Краковець на кордон з Польщею зустрічати позбавленого українського громадянства екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE