Politerno > Україна і світ > “Кордон маразму перейшли набагато раніше на Банковій!” Найєм пояснив причини прориву кордону

“Кордон маразму перейшли набагато раніше на Банковій!” Найєм пояснив причини прориву кордону

  • 11 Вересня, 2017
  • 1345 Переглядів
  • 0

Народний депутат Мустафа Найєм заявив, що прорив кордону прихильниками екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі, був спровокований діями Банкової.

Про це Найєм написав на своїй сторінці в Facebook.

Після прориву прихильників екс-голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі на пункті пропуску “Шегині” багато журналістів усе ще не змогло повернутися з Польщі в Україну, намагаючись в’їхати в країну через різні контрольно-пропускні пункти (КПП).

“Картинка прориву у “Шегині” – це пекло. Ціна, заплачена за правове свавілля, виявилася занадто високою. Успіхом це назвати язик не повертається. Але, чорт візьми, у цього всього є клята причина! Не з прориву все почалося. І не з наметів біля КПП.

Межу маразму перейшли набагато раніше, на Банковій. Спочатку це ідіотське позбавлення громадянства. Потім це дебільне замовчування, тітушки на прикордонному пункті, дебільне блокування “Інтерсіті” й “мінування” КПП. Протягом місяців ми були свідками зловживань усіма можливими інститутами й органами – службою безпеки, ручною “Укрзалізницею”, співробітниками КПП і поліції”, – підкреслив він.

На думку народного депутата, це стало наслідком страхів, політичних амбіцій, зловживання владою й маніпуляцій законом на шкоду державності.

“Мені не дуже зрозуміло, наприклад, чому генеральний прокурор блискавично визначив причину розгрому вітрини “Емпоріуму”, але не може прямо сказати, у якому кабінеті й ким почалося зґвалтування закону та норм права у випадку з громадянством”, – зазначив Найєм.

Нардеп ще раз зазначив, що прорив кордону неприпустимий ні за яких обставин.

“Соромно передусім перед прикордонниками, яких банально використали. Але доти, доки ми не навчимося бачити першопричину, ми будемо свідками таких маразмів – на кордоні, в армії, у судах і на наших вулицях.

Тут треба або хрестик зняти, або труси вдягнути – або дотримуватися державності в собі, або перестати ґвалтувати країну й закон на догоду своїм страхам і амбіціям”, – підсумував він.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE