Politerno > Україна і світ > Україна понесла величезні іміджеві втрати після ситуації довкола Саакашвілі, – нардеп (Відео)

Україна понесла величезні іміджеві втрати після ситуації довкола Саакашвілі, – нардеп (Відео)

  • 11 Вересня, 2017
  • 1330 Переглядів
  • 0

За втрату іміджу та паплюження демократичних цінностей через ситуацію, що склалася на українському кордоні, відповідальність має нести чинна влада і президент України.

Таку думку висловив народний депутат України Сергій Євтушок на телеканалі ZIK.

“Влада, маючи політичного опонента, не має права за власним бажанням ні надавати, ні забирати у нього громадянство. Адже Михайло Саакашвілі не є злочинцем та порушником закону, це людина, яка хотіла ступити на свою землю”, – вважає Сергій Євтушок.

Депутат підкреслив, що головне у цій ситуації навіть не повернення Саакашвілі, а втому, що Україна прагне бути сучасною європейською державою, де серед головного – права людини. Натомість такими діями влади прагнення України та її громадян фактично зводиться нанівець.

“Україна понесла дуже серйозні іміджеві втрати після ситуації довкола повернення Саакашвілі. Ми бачили, як людина, яка має повне право заїхати на територію України, довгий час не могла цього зробити. Відтак, за втрату іміджу та паплюження демократичних цінностей відповідальність має нести чинна влада і президент України”, – наголосив Євтушок.

Також нардеп зауважив, що українське громадянське суспільство зможе чітко розставити акценти, хто є винним у такій ситуації.

“Те, що сьогодні робить чинна влада, є абсолютно неправильним шляхом для нашої країни. Оскільки на мирній акції біля кордону вона застосувала такий же механізми, як Янукович та попередній режим. Зокрема, був організований антимайдан із застосуванням тітушок на противагу громадянському суспільству, що є неприпустимо”, – підсумував Сергій Євтушок.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE