Politerno > Україна і світ > Апаршин про дострокові вибори: Інакше ситуацію в Україні змінити неможливо (Відео)

Апаршин про дострокові вибори: Інакше ситуацію в Україні змінити неможливо (Відео)

  • 12 Вересня, 2017
  • 1376 Переглядів
  • 0

Для того, щоб у парламент зайшли абсолютно нові люди – патріотичні, професійні, конструктивні, іншого шляху, аніж дострокові вибори, немає.

Про це на телеканалі ZIK заявив військовий експерт Іван Апаршин.

На думку гостя програми, змінити ситуацію в країні станом на сьогодні, окрім як провести дострокові президентські та парламентські вибори, неможливо.

“Я дуже вірю в те, що сьогодні всі демократичні сили європейської орієнтації знайдуть можливість у законний спосіб досягти мети – за проведення дострокових президентських та парламентських виборів. Іншого шляху я не бачу, тому що влада сьогодні може піти на будь-яке порушення закону і її вже нічого не зупинить”, – зазначив Іван Апаршин.

Гість програми наголосив, що він підтримує те, що відбувається у Львові, – консультації між керівниками демократичних сил, та вірить у те, що найближчим часом ситуація в країні зміниться.

Разом із тим, експерт зауважив, що кожного разу на виборах в Україні відбуваються одні і ті ж процедури та з’являються одні й ті ж обличчя у списках різних партій.

“Але іншого шляху немає. Я не бачу іншого шляху, окрім як дострокові вибори, щоб у парламент зайшли абсолютно нові люди. Нині можна будь-що говорити: хтось розкрадає країну, хтось порушує закон, але іншого шляху, як привести до парламенту патріотичних, професійних, достатньо конструктивних людей, які зможуть запропонувати абсолютно інші підходи до політики, я не бачу”, – заявив Іван Апаршин.

Гість програми додав, що іншого шляху нема, адже нині Україна перебуває у і без того важкому стані, щоб іще раз виводити людей на вулиці і провокувати якісь незаконні дії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE