Politerno > Україна і світ > Порошенко не контролює ситуацію в країні, – експерт

Порошенко не контролює ситуацію в країні, – експерт

  • 13 Вересня, 2017
  • 1391 Переглядів
  • 0

Директор Агентства соціальних комунікацій Сергій Бєлашко

Прорив колишнього губернатора Одеської Області Міхеїла Саакашвілі через український кордон показав відсутність у Президента Петра Порошенка контролю над ситуацією в країні

Таку думку висловив директор Агентства соціальних комунікацій Сергій Бєлашко на прес-конференції в інформагентстві ГолосUA.

“Пряників стає все менше і менше, хоча кондитерські фабрики працюють на повну потужність, а батіг виявляється в чужих руках. І ми бачимо, що та ж Нацгвардія фактично саботує укази Президента, Нацполіція саботує укази Президента, Держприкордонслужба виконує свої обов’язки не більш ніж формально, а СБУ взагалі не зрозуміло де. І в підсумку Порошенко виявляється в далеко не гордій самоті”, – зазначив експерт.

За його словами, інцидент з проривом М. Саакашвілі на кордоні в пункті пропуску Краковець продемонстрував слабкість П. Порошенко, відсутність у нього сильної вертикалі влади і надійних союзників як таких.

При цьому С. Белашко додав, що вкрай складну для глави держави ситуацію з позбавленням екс-губернатора Одещини українського громадянства породила “чергова дурість” Президента, який раніше надав грузинському опозиціонеру це громадянство.

Нагадаємо, 10 вересня позбавлений українського громадянства екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі за допомогою прихильників перетнув польсько-український кордон.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE