Politerno > Україна і світ > Повернення Саакашвілі в Україну – це сигнал про дострокові парламентські вибори, – політолог

Повернення Саакашвілі в Україну – це сигнал про дострокові парламентські вибори, – політолог

  • 13 Вересня, 2017
  • 1438 Переглядів
  • 0

Повернення в Україну екс- голови Одеської області Михайла Саакашвілі говорить про те, що в країні наближаються дострокові парламентські вибори.

Про це в коментарі ГолосUA повідомив політолог Павло Рудяков.

“Повернення в Україну екс- голови Одеської області Михайла Саакашвілі говорить про те, що в країні наближаються дострокові парламентські вибори. Думаю, що їх можуть оголосити вже в кінці поточної осені. Якщо владі вдасться нейтралізувати протести вулиці, то, як компромісний варіант між владою і Саакашвілі, вибори можуть стартувати навесні 2018 року. Порошенко побоїться дострокових президентських виборів і оголосить дострокові в парламент”, – сказав П. Рудяков.

За його словами, Саакашвілі за перетин українського кордону кримінальна відповідальність не загрожує

“Після повернення Саакашвілі в Україну, він або продовжить політичну активність і ще кілька місяців буде присутній в інформаційному просторі і збирати навколо себе політичні сили. Другий варіант – він знову поїде за кордон, тоді можна вважати, що ця частина проекту його не вдалася, і він поїде збирати нові ресурси для чергової епатажної появи на політичній сцені. Саакашвілі за перетин українського кордону кримінальна відповідальність не загрожує. Любий адвокат, а у нього дуже грамотні юристи заявить про те, що це лише адміністративна відповідальність”, – резюмував П. Рудяков.

Нагадаємо, Саакашвілі, який раніше виїхав в невідомому напрямку з готелю у Львові, оголосив про мітинг на центральній площі Чернівців. Про це повідомляється на офіційній сторінці політика в соцмережі Facebook. Там, Саакашвілі запрошує всіх буковинців на зустріч, яка відбудеться в середу, 13 вересня о 18 : 00.

Читайте також: Саакашвілі анонсував поїздки українськими регіонами: розпочне із Чернівців (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE