Politerno > Україна і світ > До Верховного суду в Києві прийшла “нечисть в мантіях”

До Верховного суду в Києві прийшла “нечисть в мантіях”

  • 13 Вересня, 2017
  • 1480 Переглядів
  • 0
 В Києві 13 вересня відбувся “Марш нечисті у мантіях”, під час якого громадські активісти під Адміністрацією Президента вимагали від Вищої ради правосуддя відсіяти 30 недоброчесних кандидатів у новий Верховний Суд.
Учасники зібралися під будівлею Адміністрації президента в суддівських чорних мантіях і масках нечистої сили. В руках вони тримали плакати із закликами прибрати кандидатів – “Зніміть їх негайно”, “ВРП, не призначай негідників”, інформує Inforesist.
Костюми активістів символізували тих самих кандидатів у Верховний Суд, які намагаються потрапити в нову найвищу судову інстанцію, незважаючи на висновки Громадської ради доброчесності. Маски ж уособлюють ті негативні цінності і принципи, які судді можуть зможуть привнести в новий Верховний Суд.
Нагадаємо, що в четвер, 14 вересня, Вища рада правосуддя почне розгляд матеріалів кандидатів у Верховний Суд. Після восьми місяців конкурсу Вища кваліфікаційна комісія вибрала 120 переможців, 30 з яких подавали неправдиві відомості у деклараціях, брали участь у політичних переслідуваннях, забороняли мирні зібрання під час Революції гідності, виносили політично мотивовані рішення, грубо порушували рішення Європейського суду з прав людини, протидіяли очищенню судової влади або не можуть пояснити походження своїх статків
Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE