Politerno > Україна і світ > Тимошенко готова власноруч написати заяву про зняття недоторканності, адже не боялась Януковича, не боїться і Порошенка

Тимошенко готова власноруч написати заяву про зняття недоторканності, адже не боялась Януковича, не боїться і Порошенка

  • 13 Вересня, 2017
  • 1629 Переглядів
  • 0

Нинішня влада намагається знищити команду “Батьківщини” і здійснює системні репресії проти членів партії. Мета – не допустити лідера політичної сили на вибори.

Про це Голова партії Юлія Тимошенко заявила під час прямого ефіру на телеканалі “NewsOne”.

“Мені відомо, що президент Порошенко зібрав нараду із представниками силових органів, щоб знищити нашу команду і мене особисто. А саме, президент вимагав негайного внесення подання до Верховної Ради України на зняття з мене депутатської недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності за те, що я начебто незаконно перетнула державний кордон України. Таким чином, президент хоче не допустити мене на президентські вибори”, – сказала вона.

У зв’язку з цим Тимошенко звернулася до глави держави: “Пане президенте, хочу сказати, що я напишу власною рукою заяву про зняття з мене недоторканності. Адже я не боялась суду Януковича, і я не боюсь Порошенка і його репресій. Адже серце моє чисте перед народом і Богом, а їхні репресії не спрацюють”.

Окрім того, лідер “Батьківщини” наполягає, що інформація про незаконний перетин державного кордону не відповідає дійсності, а влада намагається маніпулювати фактами і суспільною думкою.

Юлія Тимошенко також наголосила, сьогодні олігархічні клани на чолі із президентом Петром Порошенком знищують всі демократичні проєворпейські опозиційні сили.

За її словами, тривають обшуки серед регіональних організацій партії «Батьківщина» і безпосередньо у партійців.

“У значної кількості наших активістів проходять обшуки і проти них відкрито кримінальні справи. Наприклад, сьогодні тривають обшуки у Костянтина Бондарєва, у якого фактично перерили офіс і будинок”, – сказала вона.

Лідер партії переконана, що насправді обшуки проводять з метою тиску на «Батьківщину», адже,«будучи головою обласної партійної організації, Костянтин Бондарев разом із партійною командою в обласній раді провів рішення про звернення до Верховної Ради України і президента ухвалити Закон про імпічмент глави держави. Після цього проти нього почався терор».

Юлія Тимошенко пообіцяла, що попри системний тиск влади і репресії, команда «Батьківщини» буде наполягати на своїх ініціативах і надалі робити кроки на захист інтересів громадян.

Як уже повідомлялося, у середу, 13 вересня, близько 30 невідомих осіб у камуфляжній формі з нашивками «СБУ» вдерлися до будинку голови Київської обласної партійної організації “Батьківщин”  Костянтина Бондарєва під Вишгородом.

Орім того, співробітники військової прокуратури проводили обшуки у квартирі члена фракції “Батьківщина” у Київраді Олександра Березнікова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE