Politerno > Україна і світ > Порошенко не відповідає часу, місцю і завданням, які стоять перед Україною – експерт

Порошенко не відповідає часу, місцю і завданням, які стоять перед Україною – експерт

  • 14 Вересня, 2017
  • 1426 Переглядів
  • 0

Зараз багато говорять про те, що хитрий президент України Порошенко послизнувся, наробив помилок і заганяє себе в кут, заодно дискредитуючи країну. Але треба чітко розуміти, що президент України Порошенко не ідіот і не слабак. Він просто не відповідає часу, місцю і завданням, які стоять перед Україною та її президентом. На жаль.

Таку думку напередодні ввечері висловив політолог Віктор Небоженко.

В інший, мирний, не кризовий час йому ціни не було б. Особливо в сфері бізнесу або виконавчої влади. Але президент з нього не виходить. А зараз він не тягне і злиться на інших, але не на себе. Кругом всі у нього винні крім нього.

Порошенко за все хапається, все і всіх контролює, все намагається зробити сам і заодно заробити на всьому. Він реально розривається між владою і збагаченням.

Все інше в його президентській діяльності (реформи, боротьба з корупцією та російською агресією) здійснюється за “залишковим принципом” і знаходиться в зоні чорного піару, демагогії і політичних інтриг.

На його поведінку і прийняті ним рішення сильно впливає така риса його характеру як патологічна підозрілість – він вірить, що хтось хоче відібрати у нього владу або заробити більше його.

Ситуація постійно погіршується такими особистими якостями як колосальна зарозумілість і самовпевненість. Все що він робить, на його думку, або мудрі вчинки, які мають рятівне значення для країни, або дрібні прикрі помилки на які не варто звертати увагу.

Але поведінка інших, на думку президента Порошенко, диктується тільки корисливими, підлими або злочинними мотивами.

При цьому він вірить в свою щасливу долю і унікальність, і вважає, що Україні дуже пощастило з таким президентом.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE